Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@05:06:22 GMT

معلمان حق التدریس را شرمنده خانواده خود نکنید

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۷۰۹۷۸۹۸

معلمان حق التدریس را شرمنده خانواده خود نکنید

به گزارش جهان نيوز؛ تصور کنید معلمی را که800 هزار تومان نهایت حقوقش است، حالا 4ماه هم هست که حقوقی دریافت نکرده، برای رفتن به کلاس درس خود که در یک روستا برگزار می شود پولی در بساط نداشته باشد، همین معلم در فکر اقساط عقب مانده خودش و هزینه های سرسام آور درمانی خانواده اش است که هنوز بیمه های آنها تمدید نشده اند، حالا او باید سر کلاسی آماده شود که مدیران امیدوار و بانشاط آینده ایران را تربیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این معلم حتی باید محفل خانواده خود را در شب عید 1397 گرم کند و خواسته های خانواده در شب عید را برآورده کند.   مخاطبین حق التدریسی که ماه هاست حقوق دریافت نکرده اند تلاش زیادی دارند تا حداقلی ترین مطالبه خود را به گوش رئیس جمهور و وزیر آموزش و پروش برسانند و بگویند به وضعیت معیشتی و اقتصادی خود اعتراض دارند.   طبق خبرهای رسیده از پنج ماهی که از سال تحصیلی جدید می گذرد تنها یک ماه از حقوق معلمان حق التدریس واریز شده است.    تلخ تر از این خبر آنکه دریافتی معلمان حق التدریس حدود یک سوم معلمان رسمی است و همین مقدار کم، بعد از ماه ها چشم انتظاری واریز نشده است. این درحالی است که معلمان حق التدریس علاوه بر دریافتی کمتر هیچ کدام از مزایای یک معلم عادی را ندارند و علاوه بر آن، معضلات و مشکلات بیشتری را هم تحمل می کنند.   سقف دریافتی حقوق این معلمان چیزی حدود 800 هزار تومان است که آن هم به موقع واریز نمی شود، بیمه های آنها نیز در اسرع وقت واریز نشده و به همین دلیل در استفاده از خدمات درمانی دچار مشکل شده اند.    یکی از این معلمان در گفت و گو با رجانیوز با ذکر این نکته که معلمان حق التدریس باید هزینه مسافت های طولانی سفر به روستای محل خدمت خود را هم بدهند اینگونه درخواست خود را مطرح کرده است: «تقاضای ما از مسئولین محترم آن است که این ۷۸۸۰۰۰تومان حقوقی که درنظرگرفته اید را ماهیانه پرداخت کرده و بیمه های ما را در اسرع وقت واریز نموده تا هزینه های درمانی مان کاهش پیداکند. یادآوری این موضوع بد نیست که اکثر ما در روستاها مشغول تدریس بوده و هزینه رفت و آمد و... را نقدا روزانه پرداخت میکنیم که همان هم طی این ۵ماه کم نیست لذا پرداخت ماهیانه حقوق تقاضای زیادی نیست. ما خود را موظف به انجام وظیفه میدانیم اما به دلیل مشکلات اگر این موضوع حل نشود بدلیل اینکه از پس مخارج خانواده و فرزندان خود برنمی آییم ناچاریم مابقی سال تحصیلی کلاس هارا با نقایصی اداره کنیم که قطعا وجهه ی  خوبی نزد اولیاء محترم دانش آموزان ندارد اما باور بفرمایید که سختی شرایط را بیشتر تحمل نداریم.»   بخش اموزشی کشور زیر بنای توسعه فرهنگ جامعه است و طبیعی است اگر خللی در ارائه آن به صورت برابر به تمام بخش های جامعه وارد شود، علنا کشور دچار تزلزل در مسائل فرهنگی،اجتماعی خواهد شد و تبعات جبران ناپذیری بر آینده کشور تحمیل خواهد کرد. افت کیفیت علمی مدارس آشکارترین آسیبی است که به پیکره آموزش و پرورش وارد می کند.    گفتنی است معلمان حق التدریس به معلم هایی اطلاق می شود که توانایی علمی و عملی تدریس را داشته و به صورت پاره وقت در آموزشگاههای دولتی وزارت آموزش و پرورش تدریس می کنند و حقوق خود را از محل منابع وزارت آموزش و پرورش دریافت می کنند تا کمبود نیروی این وزارت خانه ی حساس را جبران کنند.   درحال حاضر 121هزار نیروی حق التدریسی مشغول به کار هستند ه با مشکلات عدیده ای چون مبهم بودن وضعیت استخدامی دست و پنجه نرم می کنند.    پیش از این  سید محمد بطحایی وزیر آموزش‌وپرورش در رابطه با استخدام نیروهای حق التدریس گفته است: از نیروهایی که به رشته و جنسیت آنها نیاز داریم با منت استقبال می‌کنیم. آنجایی که نیاز به این نیروها نداریم ما بنگاه کاریابی نیستیم. وقتی که من به نیرویی نیاز ندارم نمی‌توانم این نیرو را در دفتر بنشانم ولی آن جایی که ما نیاز داریم نیروی حق التدریس را روی چشممان می‌گذاریم و از آنها استفاده می‌کنیم.

منبع:رجانیوز

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۹۷۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات یک کشور وابسته به معلمان است

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از یزد، محمدصالح جوکار با بیان اینکه آموزش و پرورش محور اصلی در هر جامعه‌ای محسوب می‌شود، اظهار کرد: این ارگان تضمین‌کننده آینده و پیشرفت هر جامعه‌ای است و انتقال گنجینه‌های گذشته به آینده و رسیدن به نوآوری‌های جدید و تحول‌آفرینی از رسالت‌های آموزش و پرورش است.

وی افزود: معلم نقش مهمی در انتقال داده‌ها و تربیت نیروی انسانی و آینده‌ساز کشور دارد و جوامعی که رشد و توسعه آن‌ها مبتنی بر دانش و علم در سایه انسان‌های فهیم و نخبه بودند، همواره به عنوان موفق‌ترین جوامع شناخته شده‌اند.

نماینده مردم یزد، زارچ و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه توجه به امر آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت به معنای توجه به خود جامعه و تربیت انسان‌های سرافراز جامعه است، عنوان کرد: در راستای ارتقای سطح فرهنگ، تربیت و جامعه‌پذیری در جامعه باید به نقش معلمان توجه کرد و با توجه به دیدگاه مقام معظم رهبری و امام راحل که شأن معلم را چون شأن انبیاء الهی می‌دانند جایگاهی بالاتر از معلم در کشور نداریم.

وی افزود: اگر این رسالت را معلمان کشور به خوبی انجام دهند، جامعه ما یک جامعه موفق خواهد بود، چراکه مدیران آینده امروز در کلاس‌های درس در حال تحصیل هستند و این فرد برای فردای کشور باید تصمیم‌گیری کند.

جوکار با اشاره به اینکه دستاوردهای یک معلم تربیت فرد سازنده است، ادامه داد: حیات یک کشور و جامعه وابسته به اقدامات درست و صحیح یک معلم است و باید نگاه کنیم که در دهه ۶۰ معلمان علاوه بر نقش تعلیم تربیت، انتقال مفاهیم و گفتمان‌سازی در جنگ تحمیلی در کنار دانش‌آموزان خود مبارزه کردند و شهید شدند تا این انقلاب، اسلام و کشور بماند.

وی افزود: امروزه جنگ نظامی و سرد را علیه کشور نداریم اما باتوجه به جنگ نرم و جنگ رسانه‌ای معلمان باید دانش‌آموزان خود را از همان ابتدا نسبت به حربه‌های دشمن آگاه سازند و دشمنی‌های دشمن علیه ایران را روشنگری کند.

نماینده مردم یزد، زارچ و اشکذر در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تصمیم‌گیری مجلس نسبت به احقاق حقوق معلمان بیان کرد: پس از یک دهه قانون رتبه‌بندی معلمان تصویب و اجرایی شد، البته در مقام اجرا متاسفانه آنچه که در قانون پیش‌بینی می‌شد اجرا نشد و برخی از بخش‌ها دیر این قانون را اجرا کردند که باعث نارضایتی خود معلمان نیز شد.

وی عنوان کرد: در بحث‌های معیشتی، حقوق، مسکن فرهنگیان و ارتقای منزلت اجتماعی معلمان باید در این بخش‌ها اقداماتی صورت گیرد تا معلم در کلاس درس دغدغه معیشتی نداشته باشند و بتواند وظایف خود را به درستی انجام دهد.

جوکار اظهار کرد: امنیت شغلی برای معلمان حق‌التدریس یا نیروی خدمات آموزشی باید فراهم شود و باید تدبیرهای لازم برای جبران کمبود معلمان کشور سریع صورت گیرد تا بتوان چشم‌اندازی که برای نظام تعلیم و تربیت در نظر گرفته شده است، تحقق یابد.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229239 برچسب‌ها دانشگاه فرهنگیان وزارت آموزش و پرورش آموزش و پروش

دیگر خبرها

  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • درمانگاه فرهنگیان در میناب احداث شود
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • قم، پیشرو در تربیت معلمان پرورشی